Teunisse Makelaars verkoopt uw woning met succes

Uw huis verkopen is ons vak. En dat vak nemen we heel serieus. Eerst zetten we in een gesprek al uw wensen en eisen op een rij. Wilt u snel verkopen? Of heeft u juist de tijd? Welke prijs heeft u in gedachten en is die gezien de huidige tijd realistisch? En wat is eigenlijk de technische bouwstaat van uw woning? Kortom, ons ervaren team stelt veel vragen waarvan de antwoorden het verkoopsucces van uw woning in hoge mate bepalen.

Dit gedegen vooronderzoek leidt tot een afgewogen en marktrealistische vraagprijs. Uiteraard heeft u hierin een grote stem. Gevolgd door een cruciale fase: de bepaling van de maatwerk verkoopstrategie. Graag zetten wij voor u in vogelvlucht de stappen op een rij waarmee Teunisse Makelaars het verschil maakt.

Landelijk informeren

Wij zetten uw woning op het NVM-netwerk en op FUNDA (www.funda.nl), zodat alle NVM-Makelaars ervan op de hoogte zijn dat u uw woning te koop aanbiedt. Hiermee bereikt u in één klap een groot koperspubliek.

Gedetailleerd promotieplan

In overleg bepalen we hoe wij uw woning onder de aandacht brengen en de woning promoten.

Begeleiding bezichtiging

Hebben aspirant-kopers belangstelling voor uw woning? Dan plannen en begeleiden wij een uitgebreide en professionele bezichtiging.

Begeleiding biedingen

Doet een geïnteresseerde kijker een bod? Dan starten we de onderhandelingen. Dat wil zeggen: als u het ermee eens bent. Vervolgens begeleiden we het hele verkoopproces van uw woning tot en met het bezoek aan de notaris. Maar natuurlijk zijn wij u ook graag van dienst bij het kopen van uw nieuwe woonruimte.

Wettelijke meldingsplicht

Vanzelfsprekend begeleiden wij u ook bij uw wettelijke meldingsplicht als verkoper om eventuele toekomstige schadeclaims te voorkomen.