Onze diensten

Waar we u goed bij kunnen helpen

Kopen

Al meer dan 40 jaar bemiddelen we met succes in de regio Waterland.

Lees meer

Verkopen

Uw huis verkopen is ons vak. En dat vak nemen we heel serieus.

Lees meer

Taxaties

Teunisse Makelaars is een ervaren en vooral ook erkende taxateur.

Lees meer
Werkwijze

In 4 stappen naar uw droomhuis!

01

Kennismaking

We beginnen met een persoonlijk gesprek waarin we jouw wensen en behoeften in kaart brengen. We luisteren naar je ideeën, budget en specifieke eisen, zodat we een duidelijk beeld krijgen van jouw droomhuis.

02

Op maat gemaakt zoeken

Met behulp van onze uitgebreide kennis van de lokale markt en ons netwerk gaan we actief op zoek naar woningen die aan jouw criteria voldoen. We selecteren zorgvuldig de panden die het beste bij jou passen en presenteren je de beste opties.

03

Bezichtiging en advies

Zodra we geschikte woningen hebben gevonden, plannen we bezichtigingen op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. We begeleiden je tijdens de bezichtigingen en voorzien je van professioneel advies over de staat, de prijs en het potentieel van elke woning.

04

Succesvolle afronding

Nadat je jouw droomhuis hebt gevonden, ondersteunen we je bij elke stap van het aankoopproces. We helpen je bij het onderhandelen over de beste prijs en voorwaarden en zorgen ervoor dat alle juridische en administratieve aspecten soepel verlopen. Uiteindelijk helpen we je om de sleutels van je droomhuis in handen te krijgen.

Blije klanten vertellen.

Blije klanten aan het woord.

Bij Teunisse Makelaars hechten we grote waarde aan de tevredenheid van onze klanten. We streven ernaar om een uitstekende service te bieden en ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn. Maar geloof ons niet zomaar op ons woord, lees wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Een funda gebruiker
dit was de 2e x dat wij kozen voor makelaar Teunisse. wederom vakkundig en betrokken geholpen bij de verkoop van ons huis!! onze dank is groot!!
Dhr. De Graaf
Van af het aangaan van de overeenkomst met de makelaar was wederzijds goed contact en goede begeleiding zowel mondeling als telefonisch.
Een funda gebruiker
Dank je wel Jan van Teunisse Makelaars. Je hebt ons super goed geholpen bij de verkoop van Hoornsebuurt 11. Blij dat het verkocht is in zo'n korte tijd. We hopen dat de nieuwe bewoner met net zoveel plezier hier gaat wonen zoals onze moeder dit heeft gedaan.
Dhr. Schmal
Wij verkochten ons huis na er 52 jaar in gewoond te hebben op een unieke plek. Emotioneel was dat een hele grote stap. De makelaar is daar heel zorgvuldig mee omgegaan en heeft het verkoopproces in voortdurend overleg met ons doorlopen. Zijn inlevingsvermogen en begrip voor onze situatie heeft ons goed gedaan. De verkooponderhandelingen en technische afwerking waren geheel perfect tot en met de overdracht bij de notaris.
Lees de reviews
contact

Neem contact op

Contact Form
Contact

Laat ons u helpen

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij al uw vastgoedbehoeften.

Contact