Verkoop uw woning

Teunisse Makelaars verkoopt uw woning met success

Het verkopen van uw huis is ons specialisme, en we nemen dit vak zeer serieus. In een persoonlijk gesprek brengen we al uw wensen en eisen in kaart. Wilt u snel verkopen, of heeft u de luxe van tijd? Welke prijs heeft u in gedachten, en is deze realistisch in de huidige markt? Daarnaast onderzoeken we de technische staat van uw woning. Ons ervaren team stelt cruciale vragen waarvan de antwoorden een grote rol spelen in het succes van uw verkoop. Dit grondige vooronderzoek leidt tot een goed doordachte en marktconforme vraagprijs, waarbij uw input van groot belang is. Vervolgens ontwikkelen we een op maat gemaakte verkoopstrategie die essentieel is voor het succes van uw verkoop. We komen graag vrijblijvend bij u langs om u te laten zien waarom Teunisse Makelaars het verschil maakt.

Onze werkwijze bij verkoop

Woning verkopen in 4 stappen

01

Kennismaking

 We beginnen met een persoonlijk gesprek in uw woning om u zo goed mogelijk te adviseren om samen tot een succesvolle verkoop te komen.

02

Verkoopstrategie

Op basis van onze marktkennis en ervaring, uw input en de unieke punten van uw pand maken we een verkoopstrategie op maat.

03

Begeleiding bezichtiging

Hebben aspirant-kopers belangstelling voor uw woning? Dan plannen en begeleiden wij een uitgebreide en professionele bezichtiging.

04

Begeleiding biedingen

Doet een geïnteresseerde kijker een bod? Dan starten we de onderhandelingen. Dat wil zeggen: als u het ermee eens bent.

Waarom Teunisse

Teunisse Makelaars

Onze visie is om een toonaangevende speler te zijn in de makelaarsbranche, waarbij we streven naar het vervullen van de vastgoedbehoeften van onze klanten door middel van uitstekende service, innovatie en een diepgaande kennis van de markt.

Contact opnemen
Teunissen op achterwand
contact

Neem contact op

Contact Form
Contact

Laat ons u helpen

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij al uw vastgoedbehoeften.

Contact