Herengracht 22
property
Herengracht 22 , 1441 EW Purmerend
Omschrijving
Statig herenhuis op een prestigieuze locatie aan de Herengracht 22 in Purmerend. Dit prachtige pand is thans in gebruik als notariskantoor maar biedt behalve een comfortabel en goed afgewerkte kantoorruimte, ook de mogelijkheid om te dienen als woning.

Op de artist impression tussen de foto’s is te zien hoe een smaakvolle woonkamer met open keuken en aansluitende patiotuin gecreëerd kan worden.

Bij het betreden van het herenhuis ervaart u direct de grandeur en elegantie van het interieur. De afwerking is van hoog niveau, met oog voor detail en behoud van historische elementen die het karakter van het pand benadrukken.

Er zijn verschillende ruime kamers die flexibel kunnen worden gebruikt als woon- of kantoorruimte. Of u nu een professionele werkplek nodig heeft of de mogelijkheid wilt om wonen en werken te combineren, deze woning biedt de ideale oplossing.

Het pand heeft de volgende indeling en afwerking:
Entree, ruime hal met toegang tot de gang, trapopgang naar de verdieping, diverse ruimtes die thans in gebruik zijn als o.a. balie en kantoorkamers maar ook uitstekend te gebruiken als woonkamer en keuken.

Aan de achterzijde is er nu geen tuin aanwezig, hier zou eventueel een patiotuin gecreëerd kunnen worden.

Op de beide verdiepingen zijn diverse kamers waaronder de fraai afgewerkte stijlkamer.

De ligging aan de Herengracht is zeer gewild, met winkels, restaurants, openbaar vervoer en andere voorzieningen op loopafstand. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te genieten van de levendige atmosfeer en culturele hoogtepunten van de omgeving.

Dit statige herenhuis aan de Herengracht 22 is een unieke kans voor diegenen die op zoek zijn naar een combinatie van wonen en werken op een toplocatie.
Algemeen
Vraagprijs € 695.000
Aanvaarding Per datum
Bouwjaar 1908
Indeling
Aantal kamers 7
Aantal badkamers 0
Kadastrale gegevens
Oppervlakte 150 m2
Eigendomssituatie Volle eigendom
Oppervlakten en inhoud
woonoppervlakte 223 m2
Perceel 324
Inhoud 822 m2
Energie label G
Buitenruimte
Contact
Interesse?
Interesse in deze woning? Neem contact op met ons kantoor.
Informatie
contact

Neem contact op

Contact Form
Contact

Laat ons u helpen

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij al uw vastgoedbehoeften.

Contact